حلوا کیک یک دسر خاص و ویژه و مجلسی است که هم از حلوا و هم کیک تهیه شده است. این دسر برای پذیرایی از میهمان ها مناسب است.
مواد لازم برای کیک حلوا :
- آرد 1 پیمانه
- شکر نصف پیمانه
- تخم مرغ 3 عدد
- روغن کمتر از نصف پیمانه
- شیر یا ماست کمتر از نصف پیمانه
- وانیل نصف قاشق چایخوری
- بکینگ پودر 1 قاشق چایخوری
- پودر کاکائو 1 قاشق مرباخوری
طرز تهیه کیک کاکائویی:
ابتدا زرده و سفیده تخم مرغ را جدا کنید و زرده و کمی وانیل و نصف شکررا هم بزنید وقتی کاملا پفکی و روشن شد شیر را اضافه کنید و بعد از کمی هم زدن روغن را اضافه کنید و نهایتا آرد و بکنیگ پودر و پودر کاکائو را که سه مرتبه الک کنید و کم کم اضافه کنید در ظرف دیگری سفیده و کمی وانیل باقیمانده و شکر را با دورتند هم بزنید تا پفکی شود و بعد سفیده ها را با لیسک به زرده ها اضافه کنید و با لیسک به یک سمت هم بزنید.
داخل قالب بیست و پنج در سی و پنج بریزید و در فر از قبل گرم شده با حرارت 180 درجه به مدت 35 دقیقه بپزید زمانی که کیک پخته شد اجازه بدهید کمی خنک شود و بعد از داحل قالب جدا کنید.
طرز تهیه ی حلوا :
مواد لازم برای حلوا :
- آرد 2 لیوان
- شکر 2 لیوان
- آب 2 لیوان
- زعفران به مقدار لازم
- گلاب نصف لیوان
- عرق هل کمی
- روغن 1 لیوان
طرز تهیه حلوا :
ابتدا شکر و آب را روی حرارت بگذارید تا شکر داخل آب حل شود سپس گلاب و عرق هل و زعفران را اضافه کنید و هم بزنید کمی که جوشید حرارت را خاموش کنید و در همین حین آرد را حدود نیم ساعت با حرارت ملایم تفت بدهید و یک لیوان روغن به آن اضافه کنید و کمی که گذشت شهد گرم را به مخلوط آرد اضافه کنید و مدام هم بزنید تا حلوا خودش را جمع کند.
کیک را از داخل قالب اصلی برگردانید و روی آن را از شربت (در انتها آموزش تهیه ی آن آورده ایم) خنک شده ی آماده کمی بریزید سپس حلوای گرم را روی کیک خنک بریزید تا به هم بچسبند. حلوا را کامل پخش کنید و حدود یک ساعت در یخچال قرار بدهید تا خودش را بگیرد و بعد به راحتی برش بزنید.
نکاتی برای دستور کیک حلوا:
* قبل از اینکه حلوا را روی کیک بریزید کمی شهد خنک شده روی کیک بریزید تا کیک رطوبت حلوا را جذب نکند و حلوا خشک نشود.
:: بازدید از این مطلب : 128
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0